Search
metgessa ensenya funda per bruxisme

El bruxisme

La majoria de vegades, la persona afectada no és conscient que té bruxisme fins que una altra l’adverteix que en dormir grinyola les dents, o és el dentista qui l’informa després de fer-li una revisió dental rutinària.

Llegir més »
Nena amb encopresis

Encopresis

Les encopresis, o el que alguns anomenen incontinència fecal infantil, és un problema que avui en dia afecta molts dels nostres infants.

Llegir més »
fisioterapeuta esportiu

Fisioteràpia esportiva, la prevenció

La fisioteràpia esportiva és una de les moltes especialitats de la fisioteràpia, a través de la qual es busca la rehabilitació, l’atenció i la prevenció d’esportistes amateurs i professionals.

Llegir més »
Massatge

Massatges relaxants

El massatge relaxant és una teràpia manual destinada a millorar el benestar de la persona, ja que el seu màxim objectiu és augmentar la producció d’endorfines al nostre cos.

Llegir més »
Pack estètica estiu

Pack estètica estiu

Un pack d’estètica que inclou 5 sessions modelin + madeoteràpia + 5 sessions de radiofreqüència (1 zona) per només 600 €!

Llegir més »
La tecnologia MagRex

La tecnologia MagRex

L’estimulació magnètica és una tecnologia basada en camps magnètics premuts d’alta intensitat que indueixen un corrent elèctric a l’interior del cos.

Llegir més »
L'anorgàsmia en les dones

L’anorgàsmia en les dones

L’anorgàsmia és la dificultat per arribar a l’orgasme. Aquesta disfunció normalment correspon amb la presència d’hipotonia de la musculatura del sòl pelvià.

Llegir més »
No perdis el fil

Sigues el primer a conèixer les novetats i les promocions

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@gabinetmedic.com

× Et podem ajudar?