L'anorgàsmia en les dones

L’anorgàsmia en les dones

El mes passat vam parlar del vaginisme i la disparèunia i com la fisioteràpia del sòl pelvià podia ajudar a aquestes disfuncions sexuals. Avui, volem parlar d’una altra disfunció: l’anorgàsmia.

L’anorgàsmia és la dificultat per arribar a l’orgasme.

Aquesta disfunció normalment correspon amb la presència d’hipotonia de la musculatura del sòl pelvià, el que dificulta la fase de manteniment en la resposta sexual i la presència de les contraccions tetàniques del sòl pelvià.

L’anorgàsmia és un problema associat de manera freqüent amb altres disfuncions a la fase de l’excitació de la resposta sexual femenina.

És important tenir en compte la causa principal de l’anorgàsmia, sigui per hipotonia muscular o associat al dolor o hipertonia muscular.

En el cas de l’anorgàsmia secundària, es buscarà millorar i normalitzar la funció muscular, vascular i neurològica de la regió pelviana per a aconseguir que totes aquelles estructures involucrades en la funció sexual estiguin en les millors condicions. Per a això, es duran a terme tècniques de teràpia manual, electroteràpia, bio feedback, reeducació postural, osteopatia, etc. i, en alguns casos, es complementarà amb psicoteràpia.

Des de GMG, som especialistes en fisioteràpia en disfuncions sexuals. Normalitzem aquests temes i ajudem-nos entre totes.

No perdis el fil

Sigues el primer a conèixer les novetats i les promocions

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@gabinetmedic.com

× Et podem ajudar?