Salut

Rehabilitació i fisioteràpia a Girona

La fisioteràpia és una disciplina de la salut que utilitza tècniques físiques per prevenir, tractar i rehabilitar malalties, lesions i discapacitats. Els nostres fisioterapeutes treballen per restaurar la funció del cos i millorar la qualitat de vida de tots els nostres pacients.

Aquest servei et pot proporcionar nombrosos avantatges en termes de salut física i mental,  els més destacats son:

  • Millorar la mobilitat i la flexibilitat de les articulacions i els músculs, contribuint a millorar la capacitat dels adults per realitzar les seves activitats quotidianes.
  • Alleugeriment del dolor amb l’us tècniques com la teràpia manual, l’electroteràpia i altres exercicis específics. Això pot ser especialment útil per als adults que pateixen dolor crònic o malalties com l’artritis.
  • Prevenir lesions mitjançant l’enfortiment dels músculs i la millora de la flexibilitat i la postura. Una funció especialment beneficiosa per a adults que practiquen esports o tenen feines que requereixen molt esforç físic.
  • Redueix l’estrès, l’ansietat i millora l’autoestima. Ajudant a que els pacients siguin més independents i es sentin capaços de fer les seves activitats quotidianes.

Voles venir a provar-ho? Contacta’ns!

Serveis

Especialistes

Maria

Maria

Oriol

Oriol

Xavier

Xavier

Silvia

També et pot interessar:

No perdis el fil

Sigues el primer a conèixer les novetats i les promocions

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@gabinetmedic.com

× Et podem ajudar?