Esport

Serveis mèdics a Girona

Serveis mèdics

Els nostres serveis mèdics s’enfoquen en el diagnòstic i el tractament de lesions múscul-esquelètiques. Contem amb un equip multidisciplinari format per:

radiografia especialitats mèdiques

Traumatologia

Traumatologia esportiva: El nostre especialista en traumatologia esportiva treballa amb a atletes de tots els nivells, des d’aficionats fins a professionals, tant per a tractar les lesions esportives, com per prevenir lesions. 

Dr. Cruz

podologia

Podologia i ortopèdia

La podologia i l’ortopèdia són dos camps relacionats que s’enfoquen en el diagnòstic i el tractament dels trastorns del peu i del turmell.  Entre els problemes més comuns destaquem la prevenció i recuperació de lesions. A més a més realitzem un abordatge des de la posturologia per poder millorar la postura del cos a través del suport dels peus.

Dr. Sancho

valoració reumatologia

Reumatologia

La Reumatologia és la especialitat médica que s’encarrega de prevenir, diagnosticar i tractar les enfermetats musculoesquelétiques i autoimunes. Es tracta de una de les especialitats amb més avenços a nivel diagnóstic i de tractament

Dra. Caroline Ruelle

gimnàs centre mèdic girona

Biomecànica de la carrera

Biomecànica de la carrera, és una disciplina que s’enfoca a l’anàlisi del moviment humà al córrer.

Els nostre equip estudiarà la manera com et mous durant la carrera en relació amb la biomecànica del teu cos per prevenir lesions i millorar el el rendiment.

Durant la sessió incloem l’avaluació de la postura, la petjada, la cadència, l’angle del genoll i altres factors relacionats amb la cursa a peu. Els resultats d’aquest estudi serveixen per realitzar adaptacions que et permetin millorar la tècnica de carrera i t’ajudin a prevenir lesions.

Sit.

També et pot interessar:

No perdis el fil

Sigues el primer a conèixer les novetats i les promocions

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@gabinetmedic.com

× Et podem ajudar?