Embaràs i sòl pelvià

Rehabilitació en el sòl pelvià

Rehabilitació en el sòl pelvià

La Rehabilitació en el sòl pelvià consisteix en l’avaluació i el tractament dels músculs del sòl pelvià i les seves disfuncions. Aquests músculs són importants per a la funció del tracte urinari, el tracte gastrointestinal i la funció sexual. Aquí us presentem alguns dels avantatges dels que podràs gaudir amb les nostres sessions de fisioteràpia en el sòl pelvià:

  • Enfortir els músculs del sòl pelvià, cosa que pot prevenir o tractar problemes com la incontinència urinària, la disfunció sexual i el prolapse uterí.
  • Alleujar el dolor a la zona pèlvica, com el dolor durant les relacions sexuals o la dismenorrea (dolor menstrual).
  • Tractar les incontinències , especialment en casos d’incontinència urinària, incontinència fecal o de gasos en dones i en homes.
  • Millorar la recuperació postpart: Després del part, els músculs del sòl pelvià poden estar debilitats. El treball de fisioteràpia en aquest grup muscular, pot ajudar a enfortir la zona i accelerar la recuperació postpart.
  • Preparar el cos per al part. En enfortir els músculs del sòl pelvià, ajudem a prevenir l’esquinçament perineal o estrip vaginal.
  • Millorar la funció sexual, en augmentar la sensibilitat i millorar la circulació sanguínia a la zona pèlvica.
  • Millorar el prolapse uterí: El prolapse uterí és una condició en què l’úter es desplaça de la seva posició normal. La fisioteràpia del sòl pelvià ajuda a millorar la simptomatologia del prolapse uterí enfortint els músculs del sòl pelvià.

Serveis

Especialistes

Goretti Font

Goretti Font

Silvia Modiga

Silvia Modiga

També et pot interessar:

No perdis el fil

Sigues el primer a conèixer les novetats i les promocions

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@gabinetmedic.com

× Et podem ajudar?