Salut

Osteopatia a Girona

L’Osteopatia és una pràctica mèdica alternativa que s’enfoca en el tractament dels trastorns musculoesquelètics i altres problemes de salut mitjançant tècniques manuals de manipulació i mobilització de les articulacions, els músculs i els teixits tous del cos. Els osteòpates creuen en la capacitat del cos per curar-se a si mateix i en la importància de la prevenció de malalties.

Els seus avantatges més destacats son:

  • L’osteopatia s’enfoca al cos com un tot, no només a la part del cos que està experimentant dolor o incomoditat. Per tant, els osteòpates tracten el pacient de manera integral i busquen abordar la causa subjacent del problema, en lloc de simplement alleujar els símptomes.
  • A diferència d’alguns tractaments mèdics que requereixen procediments invasius, l’osteopatia fa servir tècniques manuals no invasives per tractar els problemes del cos. Per tant, no hi ha efectes secundaris negatius o complicacions associats als procediments invasius.
  • Cada pacient és tractat de manera individualitzada i personalitzada, d’acord amb les seves necessitats i objectius específics de tractament.
  • Preveu problemes de salut en lloc de tractar-los només quan apareixen. Els osteòpates ensenyen als pacients com mantenir una bona salut i prevenir problemes en el futur
  • Alleugereix el mal d’esquena, coll, cap, articulacions i altres tipus de dolor crònic. Els osteòpates utilitzen tècniques manuals per alliberar la tensió als músculs i els teixits tous, cosa que pot alleujar el dolor i la incomoditat.
  • Corregeix la posició postural i l’alineació del cos. Això fa que millori la circulació, la respiració, la digestió i altres sistemes corporals importants.
osteopatia

Especialistes

Goreti

Goreti

* Aquest servei no entra per mútua.

També et pot interessar:

No perdis el fil

Sigues el primer a conèixer les novetats i les promocions

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@gabinetmedic.com

× Et podem ajudar?