Esport

Fisioterapia Esportiva a Girona

La fisioteràpia esportiva és una disciplina que s’enfoca a prevenir, tractar i rehabilitar lesions musculoesquelètiques relacionades amb la pràctica esportiva. Els nostres fisioterapeutes esportius utilitzen tècniques de teràpia manual, exercici terapèutic, electroteràpia i altres tractaments per millorar el rendiment esportiu i reduir el risc de lesions. Aquest servei es recomanable tant per a atletes professionals com amateurs i et pot ajudar a:

  • Reduir significativament el temps de recuperació de lesions esportives, cosa que permet als atletes tornar a l’activitat física més ràpidament. 
  • Prevenir lesions mitjançant la identificació de desequilibris musculars i d’altres factors que puguin conduir a lesions.
  • Millorar el rendiment esportiu en corregir la tècnica i el moviment, cosa que permet als atletes realitzar la seva activitat física de manera més eficient.
  • Reduir el dolor associat amb lesions esportives, cosa que pot millorar la qualitat de vida dels atletes i permetre’ls seguir participant en la seva activitat física preferida.

Serveis

Especialistes

Xavier Nuñez

Xavier Nuñez

Oriol Colomer

Oriol Colomer

Goreti Font

Goreti Font

També et pot interessar:

No perdis el fil

Sigues el primer a conèixer les novetats i les promocions

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@gabinetmedic.com

× Et podem ajudar?