Massatge

Massatges relaxants

El massatge relaxant és una teràpia manual destinada a millorar el benestar de la persona, ja que el seu màxim objectiu és augmentar la producció d’endorfines al nostre cos. Els beneficis d’un massatge relaxant van molt més enllà d’oferir al cos i la ment un estat profund de benestar i relaxació.

Alguns dels seus avantatges són:

Ajuden a reduir el mal d’esquena i cap, ajuden a descontracturar els músculs i descarregar la tensió que s’hi acumula. Ens ajuda a alliberar el dolor que s’acumula al cap i l’esquena per causes tensionals.

Disminueix els nostres nivells d’estrès, afavoreix un estat de tranquil·litat profunda, ja que fa que disminueixin els nivells de l’hormona cortisol, que és secretada en grans quantitats en situacions d’estrès. Per tant, atura la fatiga i l’angoixa.

Redueix la pressió sanguínia i millora la circulació. Combat l’ansietat i la depressió. Després d’una sessió, la persona se sent renovada per fora i per dins. El massatge estimula la secreció de l’hormona serotonina que és l’encarregada de mantenir en equilibri l’estat anímic de les persones.

Afavoreix l’eliminació de toxines. A través del massatge relaxant, s’activa el sistema circulatori, i aquest és el responsable d’ajudar diferents òrgans, com els ronyons i el fetge, que són òrgans limfàtics que s’encarreguen de rebutjar les toxines acumulades a l’organisme.

Disminueix la tensió muscular i en fomenta la flexibilitat. L’estrès, les preocupacions i una vida sedentària causen tensió i dolor muscular. Un massatge relaxant és la millor opció per alleujar i prevenir símptomes com contractures, així com aconseguir moure’ns sense molèsties ni complicacions.

Redueix els símptomes de la síndrome premenstrual. Gràcies a l’activació de la circulació sanguínia, es redueix la inflamació de la zona, causada pel començament d’un nou cicle menstrual alleujant el dolor considerablement.

A GMG tenim les mans d’or i pots venir a gaudir d’un massatge relaxant amb nosaltres sempre que vulguis!

Buscar el temps per a tu és essencial i nosaltres t’ajudem. Només has de venir i relaxar-te, de la resta ens n’ocupem nosaltres!!

 

No perdis el fil

Sigues el primer a conèixer les novetats i les promocions

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@gabinetmedic.com

× Et podem ajudar?