osteòpata

L’osteopatia, mantenir l’equilibri del cos.

L’osteopatia és una medicina alternativa que es basa en una sèrie de tècniques manuals fonamentades a les lleis per les quals es regeix la vida i els organismes vius. Aquesta especialitat està orientada a restaurar i mantenir l’equilibri del cos per aconseguir-ne la recuperació i conservar la capacitat d’autoregulació.

És una especialitat semblant a la fisioteràpia. Tot i això, la fisioteràpia utilitza agents naturals (fred, calor, aigua, llum i electricitat) per tractar el dolor, a més de la tècnica manual.

A l’osteopatia, l’expert, anomenat osteòpata, detecta, tracta i prevé problemes de salut en estirar i fer massatges als músculs, les articulacions i els teixits conjuntius del pacient. Les tècniques i tractaments no invasius es basen en una visió holística del cos humà on és important que els ossos, els músculs i els lligaments treballin junts.

Els osteòpates són professionals capacitats de la salut, que estan registrats al Consell General d’Osteopatia. Això vol dir que els osteòpates tendeixen a tenir més pràctica que altres terapeutes, com els naturòpates.

Un osteòpata usa la manipulació física per augmentar la mobilitat de les articulacions, alleujar la tensió muscular i millorar el subministrament de sang als teixits. L’objectiu del tractament és millorar la salut general de tots els sistemes del cos mitjançant la manipulació i l’enfortiment de l’estructura musculoesquelètica.

Els osteòpates també donen consells sobre la postura, sobre exercicis que ajudin a una ràpida recuperació i per evitar que els símptomes tornin a aparèixer.

L’ús de l’osteopatia està recomanat en una gran varietat de trastorns i alteracions orgàniques, com l’artrosi, el mal de cap o la migranya, els dolors articulars, el mal d’esquena, els problemes digestius (hèrnies, úlceres, restrenyiment), lesions esportives, els mareigs i vertígens, la ciàtica, etc.

No perdis el fil

Sigues el primer a conèixer les novetats i les promocions

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@gabinetmedic.com

× Et podem ajudar?