Tractament anticel·lulític amb winback

Tractament anticel·lulític amb winback

La cel·lulitis és un cúmul de cèl·lules adiposes clàssiques (cèl·lules grasses), la capacitat d’emmagatzematge de les quals ha estat saturada. Aquestes cèl·lules bloquegen el flux de líquids, especialment la limfa la funció de la qual és la de transportar les toxines cap als òrgans capaços de processar-les. Al no poder eliminar les toxines, aquestes s’acumulen i creen una inflamació en les zones afectades. L’altra conseqüència desagradable és l’estètica: la pell comprimida perd la seva elasticitat. Adopta el famós aspecte de pell de taronja característic de la presència de cel·lulitis.

L’ús de la tecnologia Winback és molt avantatjosa en el tractament de la cel·lulitis.

Permet utilitzar tres tipus d’acció per combatre-la:

  1. Acció en els teixits. S’accelera el metabolisme sense temperatura, promovent la reconstrucció de teixits d’una manera duradora. El lleuger augment de temperatura augmenta el subministrament de nutrients i l’eliminació de les toxines.
  2. Acció neurològica. Alleugeriment immediat del dolor: allibera del dolor al tacte promovent un massatge actiu profund i reiterat. Amb l’aplicació de la crema posttractament SCULP a l’àrea sensible.
  3. Acció de la circulació: acció basculadora: les funcions vasculars són necessàries per autoregular la calor localitzada. Acció limfàtica: en actuar en els ganglis limfàtics, el corrent pot desencadenar una acció de bombament ràpid que augmentarà la circulació.

Els resultats són espectaculars! A GMG disposem de l’energia Winback i estem encantats. Vine a provar-ho, no te’n penediràs!

No perdis el fil

Sigues el primer a conèixer les novetats i les promocions

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@gabinetmedic.com

× Et podem ajudar?