Radiofreqüència Winback

Radiofreqüència Winback

La radiofreqüència Winback és un tractament revolucionari amb múltiples aplicacions terapèutiques! Winback està indicat per a tractaments de patologies profundes abans considerades inaccessibles.

 • WINBACK THERAPY per a rehabilitació funcional
  Gràcies a la seva acció analgèsica, antiinflamatòria i antiedema, l’energia WINBACK allibera el moviment i redueix el dolor des del primer tractament! La rehabilitació és el doble de ràpida! Tractaments indicats per reumatologia, traumatologia, dolors aguts i crònics i neurologia.
 • WINBACK SPORT per a fisioteràpia esportiva
  L’energia WINBACK relaxa eficaçment els músculs que han sigut forçats per l’esforç intensiu i permet una ràpida recuperació després d’una competició. Es restaura l’estructura biomecànica i els músculs recuperen la seva tonicitat.
  És un tractament indicat per traumatologia, prevenció, recuperació, preparació i equilibri postural.
 • WINBACK WOMEN
  L’energia WINBACK millora la qualitat de vida sexual de les pacients restaurant la troficitat vaginal. En la recuperació postpart, aquest tractament assisteix la rehabilitació pèlvico-perineal gràcies als seus beneficis cicatritzants, la tonificació muscular i les seves propietats analgèsiques. Està indicat per tractaments com recuperació postpart, dolors pelvians-perineals, urologia, ginecologia i fisio-estètica.
 • WINBACK BEAUTY
  Contempla la bellesa i el benestar des d’un punt científic per a satisfer les necessitats fisioestètiques dels pacients. Beneficis com aprimament, anticel·lulític, reafirmant, antiestries, desintoxicant i molt més!

És una màquina amb múltiples beneficis i aplicacions, com veieu. A GMG combinem el tractament Winback amb el manual. L’energia Winback és magnífica! Indolor i aconseguim tractar els teixits més profunds.

Demana’ns més informació sense compromís!

No perdis el fil

Sigues el primer a conèixer les novetats i les promocions

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@gabinetmedic.com

× Et podem ajudar?