Tipus de massatges

Tipus de massatges

Hi ha molts tipus de massatges, i avui volem destacar els més habituals i aclarir per a què serveixen.

  • Massatge relaxant. Ens ajuda a relaxar-nos i eliminar l’estrès acumulat. Aquests massatges es realitzen amb suavitat i el que busquen és seguir la forma dels músculs a través de la teràpia manual, per tal d’activar la circulació i arribar a certs punts de tensió.
  • Massatge aromàtic. Combina el massatge corporal amb olis essencials que permetin relaxar i revitalitzar el nostre cos.
  • Massatge terapèutic. El massatge terapèutic consisteix en una sèrie de moviments executats per les mans del terapeuta sobre la superfície corporal del pacient. L’aplicació de massatges té efectes positius com acció mecànica sobre els teixits; escalfar, estimular i desenvolupar la musculatura; estimular o calmar el sistema nerviós; relaxar els músculs; millora adherències, la circulació i millora el benestar psicològic.
  • Massatge descontracturant. Aquest tipus de massatge està entremig dels dos anteriors. S’aplica quan els músculs acumulen molta tensió, però encara no arriba a produir-se la lesió.
    Normalment, les contractures apareixen en fer una activitat continuada amb una postura inadequada. Carregar pes de manera inadequada també en pot ser una causa o la deshidratació.

És important saber quin tipus de massatge necessitem per cada situació, i sobretot, comptar amb un bon professional fisioterapeuta. Una mala administració podria acabar desenvolupant una lesió.

No perdis el fil

Sigues el primer a conèixer les novetats i les promocions

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@gabinetmedic.com

× Et podem ajudar?