Massatges per al dolor d'esquena

Massatges per al dolor d’esquena

Els dolors d’esquena són la causa més freqüent de malestar entre la població, males postures, estrès, càrrega de pes de forma indeguda… la llista de successos que provoquen aquests dolors és interminable i moltes vegades és molt difícil d’evitar contractures o agarrotaments.

La columna vertebral es divideix en 5 regions:
Regió cervical
Regió toràcica
Regió lumbar
Regió sacra
Regió Còccix (pelviana)

Les quatre curvatures, juntament amb els discos intervertebrals ajuden a absorbir i distribuir l’esforç que es presenta per les activitats diàries.

La columna vertebral és l’encarregada de sostenir l’esquelet per complet i per tant és part que més pateix un mal hàbit postural o esforços mal realitzats repetits. Hem de protegir-la de forma quotidiana per així evitar l’aparició de dolors i deformacions i obtenir una disminució en el percentatge de patir lesions degeneratives a la columna.

La causa més comuna de dolor d’esquena es troba en la contractura muscular, quan aquest dolor muscular es prolonga en el temps pot arribar a afectar els lligaments, tendons i inclús articulacions, disminuint la transmissió dels nervis espinals amb el cervell.

Un massatge terapèutic redueix el dolor a la zona lumbar de l’esquena i augmenta la flexibilitat i el moviment de la zona. A més a més, alleugereix el dolor de la zona afectada.

 

Beneficis:

  • Augmenta la circulació, cosa que evita problemes circulatoris adjacents a la lesió.
  • Relaxa els músculs eliminant contractures i agarrotaments
  • Augmenta els nivells analgèsics naturals reduint el dolor d’esquena a la zona afectada.

 

A GMG t’ajudem a reduir aquest dolor amb el tractament més adient per a les teves necessitats! Visita’ns!

No perdis el fil

Sigues el primer a conèixer les novetats i les promocions

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@gabinetmedic.com

× Et podem ajudar?