Què són els grups Hipolates

Què són els grups Hipolates

HIPOLATES: HIPOPRESSIUS + PILATES

Pels que no sabeu en què consisteix, les classes d’Hipolates són una activitat física preventiva per al sòl pelvià i la reeducació postural.

Es comença treballant amb exercicis de Pilates, un moviment físic dissenyat per estirar, enfortir i equilibrar el cos. Una pràctica sistemàtica d’exercicis específics juntament amb els patrons de respiració, ha demostrat tenir un valor incalculable no només per a les persones que volen mantenir la seva condició física, sinó també com un important complement a la pràctica esportiva i rehabilitació física de tota mena.

Després es continua amb mètodes hipopressius, una tècnica respiratòria en la qual es treballa d’una forma extrema el control de la respiració i la musculatura de l’abdomen. Es caracteritzen per generar una disminució de la pressió intra-abdominal. Això és beneficiós per a situacions com incontinència urinària, disfuncions sexuals, postpart i hèrnies entre d’altres.
Es treballa en apnea, és a dir, sense respirar durant un període temporal. En la gimnàstica abdominal hipopressiva es realitza una obertura de les costelles mobilitzant músculs com el transvers de l’abdomen, el diafragma o la musculatura del sòl pelvià.

Finalment, es conclou la classe estirant la musculatura amb diferents tècniques més relaxades.

Tenim 3 grups actius:
Dilluns a les 19h
Dimarts a les 18:30
Dijous a les 19h

Estem oberts a crear un nou grup si hi ha un grup de persones interessades, així que si t’interessa posa’t en contacte amb nosaltres i en parlem!

No perdis el fil

Sigues el primer a conèixer les novetats i les promocions

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@gabinetmedic.com

× Et podem ajudar?