Rehabilitació traumatològica i del sòl pelvià per mútues

Rehabilitació traumatològica i del sòl pelvià per mútues

A GMG comptem amb un programa específic de rehabilitació, tant traumatològica com del sòl pelvià i treballem per mútues. El nostre programa és òptim i de qualitat i oferim sessions individualitzades de 30 minuts, per tal de valorar i planificar la fase de recuperació en la qual ens trobem.

  • Rehabilitació traumatològica, completa i personalitzada de cada pacient segons la patologia i les necessitats. La fisioteràpia traumatològica és una especialitat indicada pel tractament de les lesions del sistema músculo-esquelètic, ossi i lligaments de les diferents parts del cos humà.
    Primer alleugerim el dolor i reduïm la inflamació, després recuperem la mobilitat normal i, finalment, fem una adaptació del pacient a les seves activitats del dia a dia i la seva pràctica esportiva.
  • Rehabilitació del sòl pelvià, per tal d’enfortir els músculs del voltant de la bufeta, la vagina o el penis, i del recte. La teràpia del sòl pelvià és recomanada sovint com a tractament per a les dones que hagin donat a llum i que com a resultat han experimentat un trencament o debilitament en els seus músculs pelvians. No obstant això, la teràpia del sòl pelvià també pot ser útil per a homes i dones que experimenten incontinència urinària, dolor pelvià, disfunció sexual i/o dolor a la bufeta.
    També és recomanable si t’has sotmès a una cirurgia del sòl pelvià i els músculs s’han debilitat com a resultat.

Les mútues amb les que treballem són:
– Asisa
– Vital Seguros
– DKV
– Montepio
– Agrupació Mútua
– Hna
– Cosalud
– Divina Pastora
– Mútua General Catalunya
– Cigna
– Antares
– Caser
– Mutuacat
– Fiatc

Qualsevol consulta que tingueu, podeu contactar amb nosaltres i us expliquem tota la informació que necessiteu.

No perdis el fil

Sigues el primer a conèixer les novetats i les promocions

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@gabinetmedic.com

× Et podem ajudar?