El teu nadó té còlics?

El teu nadó té còlics?

El teu nadó té còlics, reflux, restrenyiment, vòmits o mal estar?

El Mètode Rubio soluciona un 90% dels casos i tenim la sort de ser un dels dos centres de Girona que aplica aquesta tècnica!

Vols saber en què consisteix? T’ho expliquem!
Els còlics es presenten com a resultat d’un procés digestiu incomplet que dóna lloc a una gran quantitat de gasos.

En la majoria dels casos això ocorre pel fet que el sistema gastrointestinal és encara immadur, encara que a vegades també pot estar relacionat amb una alimentació materna inadequada, ja que els estudis han demostrat que alguns dels aliments que inclou la mare en la seva dieta poden causar-li còlics al seu nadó.

Una vegada que comencen, els còlics poden ser molt incòmodes i molestos, la qual cosa fa que els petits es mostrin inquiets i irritables.

El mètode Rubio va ser creat fa poc més de 20 anys per l’osteòpata espanyol Domingo Rubio, a qui deu el seu nom. Bàsicament, es tracta d’un massatge de l’aparell digestiu l’objectiu principal del qual consisteix a facilitar el trànsit intestinal i estimular els moviments peristàltics per a, d’aquesta manera, reduir els gasos i alleujar els símptomes associats amb els còlics en els bebès. De fet, s’estima que amb aquest mètode aproximadament el 80% dels nens que pateixen còlics experimenten una millora considerable.

GMG som un dels centres de Girona que apliquem el mètode Rubio, així que demana hora pel teu nadó i oblidat dels plors i malestar!

No perdis el fil

Sigues el primer a conèixer les novetats i les promocions

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@gabinetmedic.com

× Et podem ajudar?