nadó respiració

Fisioteràpia respiratòria per a nadons

Els nadons tenen una fisonomia més delicada que la de qualsevol altre ésser humà. En conseqüència, aquests estan exposats a malalties, accidents i altres situacions que poden posar en risc el sa desenvolupament de la seva salut.

Les vies respiratòries dels nadons són molt delicades i més propenses a patir infeccions i a inflamar-se. Aquest tipus de situacions poden produir una respiració curta, ràpida i molt congestionada.

És dels casos més concorreguts, especialment a les èpoques de fred entre tardor i hivern. En aquestes temporades se solen produir grips i refredats que generen infeccions respiratòries, les quals causen excessiva mucositat. La fisioteràpia referida a aquest malestar cerca eliminar o disminuir les secrecions amb uns adequats i efectius rentats nasals que permeten millorar la respiració.

La fisioteràpia n’ha demostrat l’efectivitat per al tractament de l’asma. El tractament busca establir exercicis respiratoris a l’infant per permetre controlar les crisis i els episodis de manca d’aire.

En aquest cas, cal destacar que el tractament no només es pot aplicar en el moment de l’atac asmàtic, sinó que es poden prendre mesures prèvies per disminuir aquests incidents sense necessitat d’anar a medicines recurrents.

La metodologia aplicada a la fisioteràpia respiratòria no resulta dolorosa i és molt poc invasiva. Tot i que pot resultar incòmoda per al nadó, en realitat es tracta d’una molèstia molt lleu i passatgera.

Amb les tècniques respiratòries aplicades a temps es pot evitar que el nen acabi hospitalitzat o se n’agreugi la condició.

 

No perdis el fil

Sigues el primer a conèixer les novetats i les promocions

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@gabinetmedic.com

× Et podem ajudar?