Massatges d'hivern per a sentir-se millor!

Massatges d’hivern per a sentir-se millor!

Ara que comença a venir el fred és comú sentir-se el cos adolorit i tens o inclús els petits esforços físics quotidians semblen ser un gran desafiament. Això és degut al fet que la nostra circulació en dies freds es torna més lenta i correm el risc de patir lesions musculars.

És per això que tardor-hivern és una bona estació per a dedicar-se temps per un mateix, deixar-se cuidar i fer-se un massatge que acabi amb les contractures i col·labori amb la relaxació, i també altres beneficis estètics.

El massatge descontracturant serveix per a eliminar contractures musculars amb la finalitat de relaxar els grups musculars i el cos. Es pot realitzar en totes les zones de cos I brinden una sensació d’alliberament immediat.

Els canvis de temperatura, la tensió provocada pel Fred i el pes de la roba d’hivern, junt amb l’estrès i la menor exposició al sol i a la llum pot fer que et sentis més cansat o fatigat.

Els massatges tenen un efecte enèrgic i terapèutic. Ajuda a combatre el cansament, eliminar bloquejos i a què l’energia flueixi restaurant un equilibri físic i mental.

Reserva hora amb nosaltres per a un massatge o regala un massatge aquestes festes de Nadal!

No perdis el fil

Sigues el primer a conèixer les novetats i les promocions

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@gabinetmedic.com

× Et podem ajudar?