Consells per a millorar el dolor o el malestar produït pel teletreball

Consells per a millorar el dolor o el malestar produït pel teletreball

Amb aquesta normativa i pels que esteu treballant des de casa, és normal que no tingueu l’espai preparat per a treballar amb l’ordinador.

Les taules del menjador o auxiliars amb les seves cadires es converteixen en improvisats despatxos per a continuar amb l’activitat laboral, amb els inconvenients que pot tenir per a la nostra salut musculoesquelètica al no poder realitzar els ajustaments ergonòmics adequats.

Per això us hem preparat una sèrie de consells per a poder controlar en la mesura del possible les sobrecàrregues musculars i articulars que poden aparèixer després de les hores de teletreball.

1. Exercicis de mobilitat articular
Aquests exercicis són per a donar moviment a les articulacions de la columna dorsal i cervical i per a compensar les estones que estan immòbils mantinguen la postura de treball. Per exemple, moure les espatlles cap endavant i cap endarrere vàries vegades.

2. Exercicis d’estirament dels músculs cervicals per evitar la tensió en excés.

3. Automassatge
Us aconsellem un automassatge dels principals músculs implicats que ens poden provocar molèsties o dolor. Per exemple realitzar pressió amb el polze al llarg de la nuca o amb la gemma dels dits. O també amassar el múscul trapezi amb la mà contrària.

Per altra banda, us aconsellem que utilitzeu objectes que tingueu per a casa, com poden ser coixins o llibres, per a col·locar a l’altura correcta la cadira i l’ordinador o per recolzar lese lumbars.

També recomenem que realitzeu micro-pauses de 30 segons cada 15 minuts, així com pauses més llargues de 3 a 5 minuts cada hora.

Aprofiteu aquestes pauses per a fer alguns exercicis i moure les articulacions.

No perdis el fil

Sigues el primer a conèixer les novetats i les promocions

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@gabinetmedic.com

× Et podem ajudar?