reumatología

Reumatologia

La reumatologia és una disciplina de la Medicina Interna que s’especialitza en el diagnòstic i el tractament de malalties que afecten les articulacions, els músculs, tendons i ossos.

Avui la podem definir com l’àrea de la medicina interna que estudia les malalties que comprometen articulacions i els teixits que les envolten, que ocasionen símptomes com dolor, rigidesa i limitació del moviment i del teixit connectiu.

Aquestes malalties poden ser diverses i generalment s’expressen per dolor persistent i inflamació.

Per què és important consultar el reumatòleg?
Moltes de les malalties reumatològiques donen símptomes ganduls o poc definits, per la qual cosa cal un metge entrenat per arribar al diagnòstic.

Aquest tipus de patologies comprenen més de 100 malalties diferents, moltes presenten compromís multisistèmic i una àmplia varietat de manifestacions clíniques i pronòstics Cap grup racial o etari és respectat per les malalties reumàtiques Són d’etiologia desconeguda i els seus mecanismes fisiopatològics no estan encara ben definits.

Fer el diagnòstic correcte, oportú i primerenc, és de vital importància en aquestes condicions, perquè poden progressar a malalties cròniques i de vegades invalidants.

A més, és rellevant indicar un tractament oportú i individualitzat per a cada pacient.

No perdis el fil

Sigues el primer a conèixer les novetats i les promocions

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@gabinetmedic.com

× Et podem ajudar?