Fisioteràpia Invasiva

Fisioteràpia invasiva

La Fisioteràpia Invasiva engloba una sèrie de tècniques que fan servir agulles per aplicar el tractament, utilitzant simplement el medi físic o l’electricitat de manera molt focalitzada.

Punció seca:

Mitjançant la introducció de l’agulla al punt gallet, on es concentra el dolor, aquest s’allibera, destensant la musculatura i obtenint una gran millora.

Electroacupuntura:

Per a la seva aplicació, fem servir un equip que fa servir agulles d’acupuntura a través de les quals podem aplicar un petit corrent a la regió on s’han localitzat les alteracions.

Electròlisi percutània:

Molt efectiva en casos de tendinopaties, empra un tipus de corrent que estimula els teixits i els força a la seva autorecuperació.

Totes aquestes tècniques són especialment efectives, i han demostrat més eficàcia i millors resultats que fent servir tècniques convencionals, en patologies com les tendinitis, les fasciïtis plantars, les contractures cròniques, les fibrosis musculars…

L’anàlisi i valoració inicial ens permet diagnosticar el tipus de lesió, i si aquesta pot tractar-se amb aquest tipus de teràpies.

No perdis el fil

Sigues el primer a conèixer les novetats i les promocions

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@gabinetmedic.com

× Et podem ajudar?