Per què realitzar exercicis hipopressius durant el postpart?

Per què realitzar exercicis hipopressius durant el postpart?

Després del part, una de les preocupacions més freqüents de les dones és “Com recuperar de nou la figura?” i seguidament “quins exercicis puc realitzar?”. La resposta és clara: Gimnàstica Abdominal Hipopressiva.

Us deixem aquí beneficis que ofereix aquest exercici:

 • Recuperació de la postura
  Durant l’embaràs, el cos de la dona adapta una sèrie de canvis posturals necessaris per a poder albergar el fetus en el ventre de la mare, que poden tenir com a conseqüència certes alteracions o disfuncions estructurals a llarg termini.
 • Disminució del dolor d’esquena
  Alguns canvis comentats anteriorment, solen generar inestabilitats en l’àmbit de la pelvis que desencadenen molèsties o dolors de la zona lumbar.
 • Millora la diàstasi abdominal
  Una de les afectacions més comunes i freqüents en les dones després d’un embaràs.
 • Recuperació el to del sòl pelvià
  Després d’un part, és molt freqüent que les dones comencin a patir de patologies com incontinència urinària, dolor pelvià, descens dels òrgans i disminució de la força i la tonicitat dels músculs del sòl pelvià. Un perineu en bona forma estarà dotat de tonicitat i força dels músculs que formen aquesta àrea.
 • Contribueix en la recol·locació visceral
  A causa de les característiques que ofereix la gimnàstica abdominal hipopressiva, es considera que és el mètode ideal per a tractar de manera eficaç els òrgans viscerals. Els exercicis hipopressius exerceixen un efecte de succió a la zona abdominal i pelviana al moment de realitzar l’aspiració diafragmàtica, i al mateix temps, produeix un important descens de la pressió dins de la cavitat abdominal.
 • Disminució dels símptomes d’incontinència urinària
  La incontinència urinària apareix a causa de la pèrdua de tonicitat dels músculs que componen el sòl pelvià. La gimnàstica abdominal hipopressiva ha demostrat tenir excel·lents resultats.
 • Ajuda a prevenir la depressió postpart
  La pràctica d’activitats que ens mantenen actives físicament, ens aporta beneficis, gràcies a la sensació de benestar que es percep durant la realització d’aquest.
 • Millora del trànsit intestinal
  Durant l’embaràs, el trànsit intestinal sol ser irregular i propens a presentar estrenyiment, i per això una dieta adequada acompanyada d’exercici físic constant, contribuiran a millorar la mobilitat intestinal i combatre l’estrenyiment.
No perdis el fil

Sigues el primer a conèixer les novetats i les promocions

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@gabinetmedic.com

× Et podem ajudar?