Massatge descontracturant

Massatge descontracturant

El massatge descontracturant fa referència a una sèrie de moviments manuals aplicats sobre músculs i altres teixits tous que ajudarà a eliminar contractures musculars, adherències, etc.
Alhora, dins del massatge hi ha múltiples variants: massatge descontracturant, massatge relaxant, massatge esportiu o massatge per a embarassades. Aquestes variants venen determinades per la intensitat i la forma de fer-los.

Un dels tipus més importants és el massatge descontracturant. La seva aplicació està molt estesa i els seus beneficis estan altament demostrats. Destaca la millora pràcticament instantània de la qualitat de vida, en alleujar les principals malalties que afecten el pacient

Un massatge descontracturant, com indica la mateixa paraula, s’utilitza per relaxar la musculatura i dissoldre les contractures que es produeixen per l’estrès, les males postures, la manca de descans o una vida massa sedentària.

És un massatge una mica més fort que un de tipus només relaxant, encara que no ha de resultar més dolorós del que és imprescindible, només el que és natural mentre es treballa la zona que està tensa.

Un massatge descontracturant no només alleuja el dolor o dissol la contractura, la qual depenent del temps que porti establerta, caldrà tractar amb més o menys sessions, sinó que té altres repercussions interessants a la salut, activa la circulació sanguínia i de la limfa, eliminant toxines, relaxa i ajuda a dormir bé, descansant profundament, alleuja migranyes i mals de cap, tan produïts per tensions cervicals, com per excés de tòxics al cos, ajuda a evacuar millor (almenys una vegada al dia), manté la pell elàstica eliminant cèl·lules mortes i la nodreix, usant bons olis vegetals, en alguns casos ajuda a alliberar emocions, ja que el cos no és separat dels nostres pensaments ni sentiments.

Quantes sessions de fisioteràpia són necessàries per a una contractura?

El recomanable és eliminar la contractura com més aviat millor, per això se sol deixar 48 hores entre sessions, podent donar-se entre 2 i 3 sessions a la setmana aproximadament.

És important que el fisioterapeuta valori el nombre de sessions i la recurrència depenent de la gravetat de la contractura.

 

 

 

No perdis el fil

Sigues el primer a conèixer les novetats i les promocions

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@gabinetmedic.com

× Et podem ajudar?