Drenatge Limfàtic Brasiler

Drenatge Limfàtic Brasiler

És una tècnica que combina el drenatge limfàtic tradicional amb massatges per modelar la figura. Són maniobres ràpides, repetitives, i força relaxant. La combinació perfecta per eliminar líquids i toxines que ens acumulem al nostre organisme.

El drenatge limfàtic clàssic són maniobres més superficials, lentes i repetitives. La tècnica brasilera són moviments més rítmics, ràpids i barrejats amb maniobres per modelar la figura.
El Drenatge Limfàtic Brasiler és un mètode únic que esculpeix instantàniament el teu cos, de manera que s’obtenen increïbles resultats visibles des de la primera sessió.

Està indicat per reduir edemes i combatre la cel·lulitis i és un gran aliat en el procés de pèrdua de pes. L’objectiu principal del massatge és millorar l’organisme, eliminar les deixalles i modelar la figura.

Tot i que els resultats evidents d’aquest drenatge/massatge són estètics, estimular l’eliminació de líquids i rebaixar la inflamació afectarà positivament tot el nostre organisme, sent la màxima beneficiada, la nostra salut.

Entre els seus múltiples beneficis tenim: ajuda a reabsorbir els líquids, té una acció sedant sobre el dolor, redueix la inflamació i la inflor en eliminar les deixalles i toxines (antiinflamatori), contribueix a millorar les defenses de l’organisme i la salut, produeix un efecte de relaxació. Resultats visibles en eliminar el greix localitzat de forma saludable, millora de problemes de circulació.

Aquesta tècnica de massatges també serveix per combatre la pesadesa de cames i evitar la inflamació abdominal per mitjà de moviments enèrgics, intensos i localitzats, altres beneficis d’aquest tractament són la reducció del greix localitzat, la correcció de la postura corporal i l’estimulació de la peristalsi. També afavoreix l’equilibri dels nivells hormonals, la recuperació després d’una cirurgia plàstica abdominal i la relaxació, tot reduint l’estrès i l’ansietat.

És apte per a gairebé tots els públics, però, com qualsevol tractament, davant d’una patologia, recomanem consultar amb el metge.

El que és atractiu d’aquest tractament és que els resultats s’obtenen des de la primera sessió.

No perdis el fil

Sigues el primer a conèixer les novetats i les promocions

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@gabinetmedic.com

× Et podem ajudar?