pressoteràpia

LA PRESSOTERÀPIA

Un dels tractaments que està tenint gran acceptació en els darrers anys és la pressoteràpia. Hi ha diverses raons del perquè aquest auge, però aquestes es poden resumir en dos aspectes: els seus beneficis estètics i per a la salut.

Però sabeu què és la pressoteràpia? Segur que heu sentit a parlar d’aquest tractament dermoestètic, però no sabeu massa bé de què es tracta i com funciona. Us ho expliquem!

La pressoteràpia és una tècnica mèdica indicada per aconseguir un drenatge limfàtic en persones que presenten problemes mèdics i estètics, com alteracions en el sistema circulatori, cames cansades, aranyetes vasculars, edemes, cel·lulitis i acumulacions de greix.

Aquest drenatge limfàtic es realitza aplicant aire al cos, i per fer-ho cal que la persona s’introdueixi en un vestit pneumàtic dotat d’un determinat nombre de cambres que distribueixen pressions d’aire al llarg de les zones del cos afectades. El vestit consta de diverses parts d’acord amb les àrees del cos que es poden tractar. Per aquesta raó, està compost de faixí (abdomen), botes (peus i cames), braços, glutis, etc. Aquesta tècnica és molt senzilla de dur a terme, no és dolorosa, és eficaç, saludable i força econòmica. A més, ofereix resultats immediats i ofereix una sensació d’alleujament i descans que cal no obviar.

En el camp de l’estètica, està indicat per a reduir, preveure i eliminar greixos localitzats, mitjançant l’activació del drenatge limfàtic.

En l’àmbit mèdic, generalment s’utilitza per a reactivar el sistema circulatori, tractar edemes, augmentar l’oxigenació de l’organisme i estimular el sistema immunitari.

Per la seva eficàcia, també és molt efectiva en tractaments postoperatoris que comportin una acumulació de fluids, com ara la liposucció i la mastectomia. A més, ajuda a recuperar l’elasticitat de la pell, facilitant la regeneració tissular i augmentant l’aportació d’oxigen als teixits.

Si t’interessa la pressoteràpia, contacta amb nosaltres i t’expliquem més!

No perdis el fil

Sigues el primer a conèixer les novetats i les promocions

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@gabinetmedic.com

× Et podem ajudar?