sol pelvià

Fisioteràpia de sòl pelvià

Sòl pelvià, a la menopausa poden aparèixer problemes.

La menopausa és un procés biològic natural que es pot produir entre els 40 i 59 anys. No es considera una malaltia i ocupa una tercera part de la vida femenina. És una etapa nova en la vida de la dona, a la qual s’ha d’adaptar i cuidar el cos de la millor manera possible.

Les variacions de producció d’estrògens que es produeixen durant aquest procés tenen uns efectes sobre el nostre cos, i sobretot al nostre sòl pelvià.

Tots aquests canvis poden provocar sequedat, sensació de cremor, molèsties o dolor en la penetració, acompanyar-se de debilitat muscular en general que també poden afectar el terra pelvià de la dona, donant lloc a una sèrie de canvis en l’àmbit genital i en l’àmbit del tracte urinari inferior. Els símptomes més comuns són dolor en orinar, urgència miccional, freqüència, incontinència urinària, i amb la sexualitat a causa dels canvis de la paret vaginal, sequedat vaginal, coïssor, cremor i dolor en les relacions.

Per tots aquests canvis és important fer una valoració de sòl pelvià abans d’aquesta etapa per poder prevenir aquests possibles problemes.

L’entrenament i la cura del sòl pelvià en aquesta etapa serà fonamental prevenir aquests problemes.

La fisioteràpia de sòl pelvià intervé per pal·liar aquestes disfuncions i símptomes que es produeixen en l’àmbit del sòl pelvià, i així millorar la qualitat de vida de les dones.

La fisioteràpia pot ajudar-te a normalitzar la funció de sòl pelvià i millorar el teu dolor. Emprant exercicis per a sòl pelvià, electroteràpia, diatèrmia, i tot això podrà estar combinat amb altres teràpies (hormonals, làser)…

No és un tractament dolorós ni molest, de vegades es fa estrany a les primeres sessions, ja que es treballa tant dins com per fora de la vagina, però realment és molt eficaç i valuós.

 

 

No perdis el fil

Sigues el primer a conèixer les novetats i les promocions

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@gabinetmedic.com

× Et podem ajudar?