Goretti Font treballarà pel comitè olímpic canadenc als Jocs de Tòquio

Goretti Font treballarà pel comitè olímpic canadenc als Jocs de Tòquio

Goretti Font, graduada en Fisioteràpia i associada d’Alumni, treballarà pel comitè olímpic canadenc als Jocs de Tòquio

El Comitè Olímpic del Canadà ha integrat en el seu equip a una graduada en Fisioteràpia per l’EUSES per als propers Jocs Olímpics de Tòquio, que s’havien de celebrar el 2020 però que es van posposar per a l’estiu d’aquest 2021 a causa de la Covid-19. Goretti Font, que es va graduar el 2014 i des d’aleshores forma part de l’EUSES Alumni, treballarà integrada inicialment en l’equip del Canadà ciclisme en ruta (tant masculí com femení) i la previsió és que un mes abans d’anar al Japó s’hagi d’incorporar a la concentració que els seleccionats faran a Itàlia per preparar-se per als Jocs.

“Sempre he estat vinculada al ciclisme, treballant amb equips i portant la preparació d’alguns ciclistes en el meu gabinet mèdic. Però fa dos anys ho vaig deixar per ser mare”, explica Goretti Font. “La proposta de formar part de l’equip de fisioterapeutes de Canadà en uns Jocs Olímpics em va sorprendre, però la veritat és que es una oportunitat que no pots rebutjar”, va afegir-hi. L’exalumna de l’EUSES no descarta haver d’ampliar la seva col·laboració amb l’equip canadenc: “En principi estem assignats a l’equip de ciclisme en ruta, però ens podem trobar que haguem de donar un cop de mà al de Mountain Bike o al de qualsevol altre esport”, constata.

Goretti Font també dirigeix el Gabinet Mèdic Girona (GMG), un centre de salut especialitzat en traumatologia, fisioteràpia i recuperació. “Al centre, ara som cinc fisioterapeutes, un osteòpata, un traumatòleg, un ortopeda i una doctora d’estètica. Oferim diversos serveis, però prioritzem l’atenció personalitzada dels nostres usuaris”, explica Goretti Font, que recorda amb molta satisfacció el seu pas per l’Escola Univesitària de la Salut i l’Esport, d’on va sortir ja fa set anys. “Tots els anys van ser molt positiu, especialment l’últim, on vaig trobar tota classe de facilitats per compaginar els estudis amb el que començava a ser la meva feina. A banda, però, de sentir-me recolzada, també vull destacar la qualitat dels estudis ja que es tracta d’una formació molt i molt complerta”. L’exalumna de l’EUSES no tindria cap dubte en aconsellar el Grau en Fisioteràpia per a aquells indecisos que volen obrir-se camí en la branca de la salut i l’esport: “La Fisioteràpia té un munt d’especialitats i un munt de sortides laborals. Si t’agrada aquest camp i tens motivació per créixer i per assolir reptes, la inserció laboral un cop acabis el grau està pràcticament garantida”, assegura.

 

Article original

No perdis el fil

Sigues el primer a conèixer les novetats i les promocions

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@gabinetmedic.com

× Et podem ajudar?