Fisioteràpia oncològica

Fisioteràpia oncològica

Una de les malalties més prevalent en l’actualitat és el càncer. La fisioteràpia ajuda als pacients que han passat o estan passant un procés oncològic i millorar la qualitat de vida.

Existeixen moltes especialitats de fisioteràpia: Fisioteràpia pediàtrica, neurològica, esportiva, geriàtrica, respiratòria, traumatològica… i infinitat de mètodes de diagnòstic, tècniques i tractaments que podem utilitzar.

La fisioteràpia oncològica és l’especialitat que s’encarrega de tractar les seqüeles d’un procés oncològic quan el pacient ha estat o està sotmès a cirurgia, radioteràpia o quimioteràpia.

SÍMPTOMES QUE PODEM TRACTAR:
– Limfedema
– Limitació articular
– Contractures
– Cicatrius i adherències
– Dolor
– Fatiga
– Pèrdua d’equilibri
– Pèrdua de motivació i baix estat anímic

Durant molt de temps els pacients amb patologia oncològica eren intocables, qualsevol tractament fora del farmacològic estava prohibit per la creença de què podien empitjorar els seus símptomes.

Actualment hi ha estudis que evidencien que moltes de les tècniques que apliquem en fisioteràpia no són tan sols no perjudicials per als pacients sinó que produeix una gran millora dels seus símptomes i la seva qualitat de vida.

Des del moment en què el pacient està realitzant el tractament de la malaltia, la fisioteràpia oncològica i les teràpies complementàries poden ajudar en gran manera a alleugerir els símptomes del tractament i a mantenir en les millors condicions el cos del pacient.

A GMG estem especialitzats en la fisioteràpia oncològica intentant millorar la simptomatologia del pacient i la seva qualitat de vida.

No perdis el fil

Sigues el primer a conèixer les novetats i les promocions

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@gabinetmedic.com

× Et podem ajudar?