Estimulació magnètica

Estimulació magnètica

Farà un mes que disposem de la màquina MagRex d’estimulació magnètica i la veritat és que no podem estar més contents!

MagRex és un dispositiu TMS (Estimulació Magnètica Transcranial) d’alta intensitat. El sistema TMS té la funció d’implementar el control neuronal estimulant parts específiques del cervell mitjançant la inducció electromagnètica generada per la bobina.

L’estimulació magnètica és una tecnologia basada en camps magnètics premuts d’alta intensitat que indueixen un corrent elèctric a l’interior del cos. Amb això aconseguim estimular els diferents teixits, incloent-hi nervis. És capaç de millorar la funció cel·lular, així com la muscular i produir una vasodilatació i un augment del trofisme.

Quan un potent camp magnètic premut passa a través d’un bon conductor com és un cos humà, es crea un corrent induït bioelèctric i provoca un estímul en els teixits mitjançant un mecanisme electrofisiològic.

Els músculs del nostre cos es contreuen en estimular els nervis motors connectats als teixits musculars.

A més, aquest corrent bioelèctric crea beneficis terapèutics en els nostres nervis sensorials, vasos sanguinis i teixits ossis.

Pot estimular el sistema nerviós central i els nervis perifèrics per recuperar una àmplia varietat de trastorns i símptomes neuropàtics com ara dolor, paràlisi i trastorns urinaris i genitals. Com a mètode no invasiu i sense contacte, el pacient no s’ha de desvestir ni preocupar per infeccions i el terapeuta es beneficia de la seva rapidesa d’aplicació.

Si vols saber més sobre aquesta teràpia, posa’t en contacte amb nosaltres!

Demana més informació trucant al 972 003 441!

No perdis el fil

Sigues el primer a conèixer les novetats i les promocions

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@gabinetmedic.com

× Et podem ajudar?