Beneficis que aporta sortir a córrer al teu cos

Beneficis que aporta sortir a córrer al teu cos

Córrer és una activitat física per a la salut de l’ésser humà molt beneficiosa, ja que s’ha demostrat que aporta múltiples beneficis al nostre cos i ment! Enforteix els músculs, millora la capacitat cardio/respiratòria i ens fa segregar hormones de felicitat i satisfacció.

Us deixem una llista dels beneficis:

 • Redueix el risc de malalties cardíaques:
  Amb l’entrenament el nostre cor bombarà més sang en cada batec i a més aquesta sang serà més oxigenada, amb la qual cosa el nostre cor no haurà de treballar tant. A més la sang serà menys espessa reduint el risc malalties vasculars.
 • Millora la nostra capacitat respiratòria:
  Els nostres pulmons estaran més oxigenats i millorarà la nostra capacitat base. Les persones amb asma bronquial milloren el seu estat.
 • És antidepressiu i antiestrés:
  Afavoreix la secreció d’endorfines, dopamina i a més ajuda a controlar el nivell de cortisol. D’una manera fisiològica ajuda a la nostra ment a estar sana.
 • Millora la calcificació dels ossos:
  Els ossos necessiten estímuls mecànics per a realitzar el seu continu procés de regeneració i orientació de les trabècules.
 • Prevé la diabetis i regula els nivells de sucre en sang:
  Amb la dieta actual cada vegada hi ha més casos de diabetis tipus dos, secundària a una mala alimentació i un estil de vida sedentari: córrer ajuda a tenir un nivell de sucre en sang adequat.
 • T’ajuda a mantenir el teu pes i índex de massa corporal ideals.
No perdis el fil

Sigues el primer a conèixer les novetats i les promocions

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@gabinetmedic.com

× Et podem ajudar?