beneficis de la fisioteràpia i l'exercici físic en moments d'estrès

Beneficis de la fisioteràpia i l’exercici físic en moments d’estrès

La ment i el cos funcionen de manera conjunta i és per aquest motiu que certs estats poden generar canvis físics en el cos desenvolupant major predisposició a sentir dolor i a lesionar-se.

Els estats d’estrès i ansietat alteren el correcte funcionament dels sistemes a l’organisme, afectant d’aquesta manera a les capacitats físiques de la persona.

Aquests estats d’alerta poden ser l’origen de tensions musculars que acaben causant dolors d’esquena, falta d’energia, sensació de fatiga, cansament, malsons…

La fisioteràpia i l’exercici físic poden resultar una possibilitat terapèutica per a millorar la salut a través dels beneficis que s’aconsegueixen mitjançant la seva pràctica.

La fisioteràpia, a través dels seus tractaments, genera efectes positius millorant les dolències amb estat d’alteració. Alguns dels efectes per a millorar el dolor mitjançant les diferents tècniques de la fisioteràpia són:

  • Reduir les tensions musculars i alleugerir el dolor
  • Evitar el risc de lesions
  • Millorar la mobilitat dels teixits i la qualitat del moviment
  • Relaxar el cos i la ment
  • Millorar el descans i la qualitat de la son
  • Incrementar la sensació de benestar
  • Aportar vitalitat.

D’aquesta manera, és recomanable la realització de sessions de fisioteràpia, amb una prèvia valoració inicial, per a aconseguir reduir els efectes físics causats per estats d’estrès i millorar així la salut en general.

No perdis el fil

Sigues el primer a conèixer les novetats i les promocions

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@gabinetmedic.com

× Et podem ajudar?