Acord de col·laboració amb el club de futbol Germans Sabat

Acord de col·laboració amb el CEF Gironès – Sàbat

Acord de col·laboració amb el CEF Gironès – Sàbat pels jugadors i socis de l’entitat a un preu reduït per la temporada 2020/2021 amb possibilitat de renovar-se.

El Club Escola de Futbol Gironès-Sàbat i Gabinet Mèdic Girona han arribat a un acord de col·laboració en benefici dels jugadors/es i socis/es de l’entitat, pel qual l’empresa gironina de serveis mèdics oferirà tots els seus serveis de diagnosi i recuperació a un preu reduït i en un termini màxim de 24 a 48 hores.

Fruit d’aquesta aliança els simpatitzants del club podran gaudir d’una atenció ràpida i professional, sense deixar de banda la mutualitat catalana de futbolistes, però amb una atenció més personalitzada i concreta durant els primers símptomes de lesió. La visita al gabinet mèdic no té relació amb la mutualitat catalana de futbolistes. Més a més, aquesta col·laboració permetrà al club realitzar un estudi d’estimació sobre les diferents tipologies de lesions en diferents etapes del futbol formatiu i amateur, alhora que també existirà una comunicació continua amb la direcció esportiva i la coordinació del club.

Acord de col·laboració amb el CEF Gironès - Sàbat

Acord de col·laboració amb el CEF Gironès – Sàbat

No perdis el fil

Sigues el primer a conèixer les novetats i les promocions

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@gabinetmedic.com

× Et podem ajudar?