Tractament corporal: anticel·lulitis

Tractament corporal: anticel·lulitis

La cel·lulitis té com a causa la mala circulació venosa limfàtica i la intoxicació. La sang i la limfa serveixen per a eliminar les deixalles del teixit. Quan la circulació és lenta, els líquids i les deixalles s’acumulen, la dermis, la hipodermes, els músculs i els petits capil·lars i el teixit conjuntiu es deterioren. És llavors, quan es forma el teixit fibrós que destrueix els teixits a poc a poc.

Els Productes que s’utilitzen en aquest tractament són:

  • Gomage Corporal: Exfoliant. Neteja en profunditat, elimina les cèl·lules mortes i proporciona una pell resplendent, suau i ferma.
  • Termocelulit: Gel reductor. Té propietats drenants, lipolítiques i una solució potenciada en potassi.
  • Loció Figicap: Loció indicada per al tractament professional de la cel·lulitis d’origen circulatòria.
  • Afiner Choc: Complex vegetal d’aprimament que actua disminuint les gotes de grassa acumulades en l’adipòcit, reduint el transport i emmagatzematge de lípids en adipòcits. En els estudis in vitro s’observa una estimulació de l’efecte lipolític de les cèl·lules grasses en més d’un 1400%.
  • Actif Minceur: L’avantatge tecnològic de l’anticel·lulític contribueix en actuar ràpidament i prolongadament en les rodoneses, estilitzant la silueta. Actif Minceur aconsegueix aquests resultats gràcies a la seva fórmula rica en macroesferes vermelles carregades de vitamina E.
  • Algues Autocalentadores: Actuen com a vasodilatadores ajudant a incrementar el reg sanguini, eliminant toxines i afavorint el seu drenatge. Les algues riques en oligoelements, minerals i vitamines, tenen propietats reparadores dels teixits i fortificants. Tenen efecte reductor, lipolític i drenant.

Per a més informació sobre aquest tractament, podeu contactar amb nosaltres a través de 972 003 441 / 601 148 596 o info@gabinetmedic.com.

No perdis el fil

Sigues el primer a conèixer les novetats i les promocions

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@gabinetmedic.com

× Et podem ajudar?