Mútues amb les que treballem a GMG

Mútues amb les que treballem a GMG

LA CONFIANÇA ES GUANYA AMB CONSTÀNCIA I EFICÀCIA
Els nostres bons resultats i la satisfacció aconseguida ens situen en primera línia en atenció sanitària. Així hem aconseguit que les companyies asseguradores més importants a nivell nacional confiïn en Gabinet Mèdic Girona. Tot mutualista ha de consultar prèviament amb la seva entitat asseguradora.

 

Antares seguros
Antares, marca de Plus Ultra Seguros especialista en assegurances de vida, accidents i salut.
A Antares assessorem i col·laborem des del 1987 en la seguretat i protecció dels nostres clients particulars i col·lectius d’empreses, així com en la cerca de solucions adequades per a la previsió social empresarial.

Fins al novembre de 2019, Seguros de Vida y Pensiones Antares, S.A.U. érem una companyia d’assegurances especialista en assegurances de vida, accidents i salut. Avui dia, i després de la nostra fusió amb Plus Ultra Seguros, som una marca d’aquesta companyia.

 


Caser és un grup assegurador que va néixer fa més de 75 anys. Avui, el seu propòsit és el mateix que llavors: oferir un producte de valor i un excel·lent servei.

Al 1942 comencen donant cobertura a l’Associació d’Agricultors. A poc a poc, van anar incorporant productes per a particulars i empreses, i van créixer fins a convertir-nos en un grup assegurador multiram i especialista en servei. Des de 2003 operen en altres mercats que comparteixen sinergies amb l’assegurador: residències per a persones majors, hospitals o facility management.

 


És una companyia global d’Assegurances de Salut dedicada a ajudar les persones a les quals serveixen a millorar la seva salut, benestar i seguretat. Fan possible la seva missió gràcies a una àmplia gamma de plans de salut i serveis a més de programes de salut i benestar, que han estat creats per a cobrir les necessitats dels nostres clients, proveïdors i partners.

Com a companyia de serveis de salut, es centren en els seus clients que els trien per la seva experiència, serveis i innovació per a millorar la seva salut i benestar.

 

El segur Cosalud Assistència Sanitària dissenyat per Catalana Occident és el més integral i està dirigit a aquells que volen una atenció ràpida, sense despeses extres i de qualitat.

 


Divina Assegurances és avui una entitat líder que ofereix als seus clients la garantia d’uns productes amb excel·lent relació preu/cobertura recolzats per la solidesa financera d’un grup empresarial que acumula més de 60 anys de trajectòria donant beneficis.

 


Ofereixen solucions per a anticipar-te a qualsevol contratemps, amb assegurances per a tu i aquelles persones que t’importen, en l’àmbit personal i professional. I ho fem amb oficines en tot el país, ateses per un equip de més de 800 persones, i una àmplia xarxa de mediadors que garanteixen una atenció personalitzada. Una experiència de més de 90 anys i 650.000 clients els avalen.

 


GENERALI juga un important paper en la indústria de les assegurances; el seu principal objectiu és que els nostres clients siguin el cor del nostre negoci oferint-los solucions simples, senzilles i intel·ligents, sempre treballant per a estendre la seva xarxa de serveis i ésser una companyia encara més àgil, flexible i innovadora.

Durant gairebé 200 anys, han construït un Grup multinacional que és present en més de 60 països, amb més de 450 empreses i prop de 80.000 empleats.

 


hna és la Mutualitat dels Arquitectes, una entitat asseguradora que gestiona la previsió social del col·lectiu d’arquitectes i professionals de l’Arquitectura Tècnica d’Espanya des de fa més de 75 anys i dels professionals del sector químic des de l’any 2010, oferint, tant a ells com al seu entorn, respostes en matèria de previsió (jubilació), estalvi i salut per a cada etapa de la vida professional i personal.

 


És una mutualitat especialitzada en assegurances de salut que inverteixen els beneficis en millorar la qualitat de vida dels seus socis.
La seva missió és oferir a tothom la possibilitat de gaudir d’una assegurança de salut privada d’alta qualitat, procurant que alhora sigui accessible a totes les economies familiars. Amb el nostre esperit altruista, volem casar la vocació del metge amb la necessitat del ciutadà de viure amb bona salut.

 


És una entitat asseguradora especialitzada en el ram d’assistència sanitària, que s’ha distingit per una sèrie de valors que la diferencien totalment de les companyies mercantils, destinant els beneficis obtinguts a l’ampliació i millora de les cobertures i serveis.

 


Fan assegurances de salut i prestacions económiques per a persones i ajuden a la defensa i promoció del nostre territori. El seu màxim objectiu és vetllar per la salut dels seus mutualistes. Alhora també estan fermament compromesos amb el desenvolupament del país. Catalunya és i serà sempre el seu àmbit d’actuació. Cap dubte d’ubicació.

 


Assegurança de salut amb quadre mèdic amb cobertura d’urgències, assistència primària, especialistes, mitjans de diagnòstic, hospitalització i cirurgia. Amb aquesta pòlissa tot està cobert, sense límit de despeses excepte en pròtesis.

 


Vital Seguro és una companyia que acumula ja 75 anys de trajectòria, especialitzada en assegurances personals (assistència sanitària, baixa professional i decessos), que tenen com a comú denominador la salut. Aquest fet exigeix una pràctica professional específica i allunyada d’altres tipus d’assegurances (cotxe, llar, etc.). L’experiència acumulada garanteix la màxima confiança en tots els actors vinculats directa i indirectament.

 


Agrupació es va fundar el 1902 per donar resposta a una situació de manca de protecció social en uns inicis del segle XX en què Espanya estava molt lluny del ritme de desenvolupament europeu i amb una assistència social i sanitària, per part dels poders públics, totalment inexistent. El seu objectiu social era “reunir una quantitat entre tots els seus individus cada vegada que es produeixi la defunció d’algun d’aquests, per lliurar-la a les persones properes del soci difunt”.

 


Mútua de Granollers ha posat en marxa el projecte Som Mútua per fomentar la sensibilització i difusió dels valors de l’entitat. Volem transmetre als nostres socis, treballadors, col·laboradors i a la societat en general, el significat del mutualisme i quins són els valors afegits que aporta la Mútua de Granollers, més enllà dels serveis mèdics que presta als seus associats.

No perdis el fil

Sigues el primer a conèixer les novetats i les promocions

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@gabinetmedic.com

× Et podem ajudar?