Dra. Grace Nagato

Medicina estètica a Girona

Medicina estètica

La medicina estètica s’enfoca a millorar l’aparença física i la salut del pacient alhora. Es basa en la idea que la bellesa i la salut estan intrínsecament relacionades, i cerca abordar els problemes estètics des d’una perspectiva més holística.

Per altre banda, també permet prevenir problemes de salut relacionats amb l’envelliment i l’aparença física. Això pot incloure la detecció primerenca de malalties cròniques i la implementació d’hàbits de vida saludables per prevenir la seva aparició.

Alguns d’aquests avantatges d’aquest servi son:

  • La majoria dels procediments de medicina estètica són no invasius, cosa que significa que no requereixen cirurgia ni anestèsia general.
  • Molts tractaments poden proporcionar resultats immediats o en un curt període de temps, cosa que significa que els pacients poden veure canvis en la seva aparença física de manera ràpida.
  • En millorar l’aparença física i reduir  imperfeccions millorarà la la nostra manera de veure’ns.
  • Molts tractaments de medicina estètica no requereixen temps d’inactivitat, cosa que significa que els pacients poden tornar a les activitats diàries normals immediatament després del tractament.
Medicina Estètica

Serveis

* Aquest servei no entra per mútua.

Especialistes

Grace Nagato

Grace Nagato

També et pot interessar:

No perdis el fil

Sigues el primer a conèixer les novetats i les promocions

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@gabinetmedic.com

× Et podem ajudar?