Embaràs i sòl pelvià

Entrenament en l’embaràs i el postpart a Girona

Entrenament durant l'embaràs i el postpart

L´entrenament durant l´embaràs i el postpart és un programa d´exercicis dissenyat específicament per a dones embarassades i que han donat a llum recentment.

Durant l’embaràs, ens centrarem en exercicis de baixa intensitat que ajuden a mantenir la salut i la forma física de la mare i del nadó, i s’adapten a les necessitats i les limitacions físiques que sorgeixen durant l’embaràs. En l’entrenament durant l’embaràs incloem exercicis d’enfortiment, cardiovasculars i de flexibilitat, així com tècniques de respiració i relaxació per ajudar la mare a preparar-se per al part.

Després del part, ens centrarem en ajudar la mare a recuperar la seva força i forma física després de donar a llum i el període de recuperació que comença just després. En l‘entrenament en el postpart realitzarem exercicis d’enfortiment específics per als músculs abdominals, pèlvics i de l’esquena, que es poden afeblir durant l’embaràs i el part. També inclourem exercicis de baix impacte per millorar la resistència cardiovascular i la flexibilitat.

Els principals avantatges d’aquest servei son:

  • Enfortir els músculs i preparar el cos per al part. A més, pot millorar la resistència i la capacitat pulmonar, cosa que pot ajudar en el procés del part.
  • Reduir el risc de complicacions, com ara la diabetis gestacional, la hipertensió gestacional i el part prematur; entre d’altres.
  • L’embaràs pot ser estressant i desafiant emocionalment. L’exercici pot ajudar a reduir l’estrès, millorar l’estat d’ànim i augmentar l’autoestima.
  • És normal guanyar pes durant l’embaràs, però l’excés pot augmentar el risc de complicacions durant l’embaràs i el part. L’exercici regular pot ajudar a controlar-lo i mantenir un pes saludable.
  • Millorar la salut cardiovascular, redueix la pressió arterial i redueix el risc de malalties cardíaques.
  • Mantenir-nos actives durant l’embaràs millora la qualitat del son, cosa que pot ajudar a reduir la fatiga i augmentar l’energia.
  • L’embaràs pot debilitar els músculs del sòl pelvià, cosa que pot portar a problemes com la incontinència urinària. El treball específic d’aquesta musculatura durant l’embaràs pot ajudar a prevenir possibles complicacions.
  • Després del part, el cos d’una dona necessita temps per recuperar-se. Entrenar regularment pot ajudar a recuperar la força muscular i augmentar l’energia, el que et permetrà cuidar millor del teu nadó.
  • La depressió postpart és una condició comuna que pot afectar les noves mares. Els estudis han demostrat que l‟exercici pot ajudar a reduir aquest risc, millorant l‟estat d‟ànim i augmentant l‟autoestima.
fisioteràpia embarassades

Serveis

Especialistes

Begoña

Begoña

També et pot interessar:

No perdis el fil

Sigues el primer a conèixer les novetats i les promocions

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@gabinetmedic.com

× Et podem ajudar?