FAS IOGA?En Messi, l’equip nacional de Rugby de nova Zelanda, en Kobe Bryant, la Gisele Bündchen i pràcticament totes les models, la Jeniffer Aniston, molts equips de ciclistes professionals, part de l’equip del gabinet mèdic i la Mar Bufí en fan!                 


CREUS QUE EL YOGA ÉS MASSA TRANQUIL?

Això és per que no has trobat la pràctica que millor s’adapta a tu. Sí, el Yoga prové d’una cultura mil·lenària per tant té una arrel mística, no obstant s’ha integrat a la nostra cultura... PER QUÈ? Per la seva eficàcia, beneficis i sensacions positives


COM? Com una tècnica física integral i funcional, ideal per combinar amb una vida dinàmica i demandant i amb esports de alta intensitat.


DE QUINA MANERA? Cos i ment conjuntament, són l’eina que utilitzem per aconseguir salut i benestar. Posant atenció en aspectes tant diversos com el control de la respiració, l’auto-observació, el moviment articular i aeròbic , el treball muscular, la flexibilitat, l’equilibri, l’alineació i estabilitat postural i finalment la relaxació.


QUINS OBJECTIUS TÉ? Afrontar les diferents circumstàncies de la vida de manera saludable gràcies a la comunicació amb el nostre cos -lliure de tensions, fort, àgil i sa-. I la nostra ment - focalitzada, concreta i amb perspectiva-.

                                 

QUÈ ÉS LA SALUT? El yoga percep la salut com a total harmonia en el funcionament natural del nostre organisme;

El principal desequilibri de la vida actual, és l’estrès. El Yoga reequilibra el sistema nerviós central així com el funcionament dels òrgans i glàndules dels diferents sistemes.


QUI ÉS LA MAR? La Mar Bufí sota el nom d’Equilibrium comparteix aquesta disciplina personalitzant les sessions a mida de cada necessitat i condició dels practicants i alhora vehiculant la pràctica segons una postura global beneficiària pel grup de manera fresca, dinàmica i professional. Seguiràs sentint a parlar d’ella i la seva tècnica!!


Et convidem a provar les nostres pràctiques de Yoga de grups reduïts o bé classes personals!

Transformarà el teu estat, interior i exterior!

Horaris:

Dimarts 13:30 a 14:30 Yoga Dinàmic

Dijous 15:45 a 17:00 (english)

Divendres 13:30 a 15:00 Yoga integral

18:00 a 19:00 Hatha Yog


Tornar a notícies